Wednesday, March 3, 2010

the story teller...

lastnight, ada sesi luahan rasa. hahaha :D okayyy k, ini serious. ejam tells me about his gf. hurm, their problem and paling penting keraguan ejam actually. and aku, bdk tk brpa nak matang ni jadi motivator. OMG! betul ke ni? hahaha yeahhhh, betul la. tk tipu okayyy. and endingnya, aku pulak yg sedih teringat kat si demon sekor tu. wth? honestly, aku mmg tk layak langsung jadi motivator. tapi kalau nak story kat aku, aku akan dengar. im a good listener! *perasan sendiri. tapi kalau nak jadi story teller, aku lagi hebat. hahahaha :D

p/s ; im on hols! saja nak kasi jealous ;)

2 comments:

fyqa said...

ngok. sendiri sedih apa cer. ni la dia motivater tk bertauliah hahah. yea yea kau memang a good listener. kengkadang je ah. jangan perasan lebih2. kang tak muat kerusi duduk HAHAH

anis.f said...

hahaha bengang kottt. rasa cam tumbokk demon sekor tu. cam sial je doe. erghhhh, knpa aku ingat dia lagi ni. bengong punya anis. huh
haa. tkpe2, aku duk atas katil ni. ;)