Wednesday, March 3, 2010

the dead pups

 
ohmy, kesian kat chiky and chiko cuz anak dia mati. erghhh, i thought they live happily ever after. tapi tk, okayyyy. ni bukan fairytales macam cinderella, rapunzel, snow white or else. standard la, kehidupan kan. even manusia pun tk hidup lama. ni kan pulak the small pups tu. tk sampai 24hours pun dapat bernafas. and you know what? fyqa tanam anak chiky ni kat dalam pasu mama dia. hahahahahaha gila sengal punya fyqa! macam dh tkda tempat lain je budak ni. pelik2 la kau ngek. hahahah oh, okayyy k. enough..enough. ni sad story la, mana boleh ketawa. hurm, skrg dh tinggal dua je. tkpe la. chiky pun tkde pengalaman jaga baby. so, ni pengajaran utk chiky and utk ktorng jugak. ;((

3 comments:

haNim said...

huhu..

sedihnyer..

fyqa said...

weh salah laa. anak dia anak 3 sebenanya, so now tinggal 2 je.

anis.f said...

hahahaha yeke? okayy k. salah information. ;)