Wednesday, March 3, 2010

CHIKY the hot mama 2.. oh mama mia

semalam, i've got a news chiky was pregnant. and today, i've got a good news again, chiky dh beranak okayyy! sama birthday dgn nazu. cepat kan? hahaha tk la weh. tu membuktikan chiky selalu di'ignore'kan oleh kami. hurm. mana tknya, garang sgt. asyik nak gigit je. dh la dia gigit sakit. bongok punya chiky. aihhh and there was four new pups. comel? eeeuww, tk okayyyy! geli ada laa. wrna merah, without fur. yucks! kecik pulakk tu. tunggu la besar sikit kan, mesti comel. hee ;) chiko pulak kena la tinggal sorng2, kesian mydearhubby tu. hek oh ya, tips2 yg aku dapat tu aku dh forward kat fyqa. at least dia tau la nak bwt apa kan.

check this out ;
new born

2 comments:

fyqa said...

HAHA ye ye dh dapat tips dh. tu ah pasal, geli gila do tengok anak dia. weh cepat pk nak letak nama apa kat 4-4 ekor anak kau tu nnt haha. btw, kita nk bela ke nk bg 4-4 kat mamat2 tuh?

anis.f said...

ceh, anak aku pulak. dh la menggelikan. yucks! ish, tk kan nak bagi semua. macam laa dyorng reti nak bela. bagi dua cukup ah. hurm, pasal nama tu nanti aku pkirkan jugak eh.