Saturday, June 26, 2010

rindu

arghh. tk bleh tdur laa plak. terkenang satu-satunya adik laki aku tu kat ipoh. dh dua minggu kat sana. this week, housemates dia smua blik, tinggal dia je. kesian dia sorng2. dia ni pun satu bkn nak gtau. kalau tk, boleh blik. tk pun suruh busu amik. aihh even ni bkn first time dia jauh, before ni dia prnah g plkn 3 bln kat PD tapi tk sme okayy. tu plkn je. ni prgi stdy. balik pun mesti jarang2 nanti. cuti sem je la dapat jumpa. ibu la paling terasa, selalu dia la yg teman kan ibu kat rmh, tlg ibu bwt krja rmh. yela, dia yg plg besar yg tinggal kn. so, kena la tlg bwt krja rmh. since, after spm smpai la dia kena g plkn. urm, nasib baik tadi dh call dia, dh im dia kat fb, dh ym dia smua. kurang sikit rindu kat dia. huhu ;((


p/s ; kesian adik along. lepas ni along plak kena blik college. tinggal ibu, ayah, angah, yayang and adik je kat rumah. makin sunyi la rumah kita. tu pun nasib baik angah dh hbis stdy, kalau tk lagi la sunyi. haa, nasib baik laa ada kak nini pengganti kita nanti. dia dpt offer krja kat airport, maybe start bulan dpn kot. then, stay kat rumah kita. :) satu je along nak pesan. stdy elok2 ea. jgn nak main2 kat sana. dapat result teruk tau laa along nak bwt apa nanti.

2 comments:

hajarzani said...

salam..rindu jugak kat adik..=)

anis, umo die 18 lah kan?? kwn zubir..

anis.f said...

wslm. huhu tau tkpe. dh la sorng je laki. urm, ha'a. mior. kwn zubir dgn qyum adk fizah.