Wednesday, February 17, 2010

the life begin...

ohmygosh. sebulan lebih sudah aku tk mengupdate blog ni. ke'busy'an membataskan waktu. ecehceh. oh ya, macam2 jadi sepanjang sebulan lebih ni. study, life, love, friends, everything changes. latest, i've got a very good result in microeconomics and the highest mark in class even tk paham menda pun. haha not only that, sekarang aku dh minat gyla dgn microeconomics. apa yg aku study dlm class skrg, tkde laa tough sgt macam time matriks, patut la senang nak score kan. plus ada mber yg boleh fight dlm class. yeahhh, putra! rakan economics terbaik i cakap you. hee awesome!

life in hostel have a lot of changes. im officially 9B, bukan 13B lagi dh. even, sygg gyla nak tinggalkan 13B tu, byk sgt kenangan terindah dgn nida, kak ain, kak omey, kak kiah andd kak kechek tapi aku terpaksa. im not happy kat 13B, plus semuanya freshie skrg. andd most of them sgt bermasalah and sgt memburukkan nama senior dyorng yg baik hati ni. senior sikit je pun. hahahaha 9B bestttt, ada fyqa, dudu, ziera, hanis andd nida. dyorng gelaktawaku. heaven gyla bila dgn dyorng. sygg korng lebih okayyyy.

2 comments:

aiman afiq. said...

ur blog mmg xboleh follow eh?

anis.f said...

tk boleh ke? hurm, nanti i check setting balik okayy. i pun tk sure knpa.