Tuesday, May 5, 2009

life after matrix



huh. now aku baru je graduate matriks. ceh, graduate. cam poyo je. tk sampai one month lagi pun. serious boringg gyla nak mati. hahaha :) aku dh try cari job tapi bukan rezeki aku. so, aku banyak habiskan masa aku depan lappy bongok ni. online, online and online. at the same time aku byk baca novel. everyday aku akan tido lebih kurang pukul 1am hingga 3am dan bangun seawal 6.30am, tolong mymom siapkan adik aku nak prgi school sambil usik2 sampai dye nangis. lalala~ then aku akan tido balik sampai lahh pukul 10am dan akan bangun untuk tengok tv cerita macam-macam aznil. pukul 11 pulak, dari mata arisa. haha. ;) seterusnya aku akan unline sambil tengok tv. pukul 2.30pm aku akan tgk upik abu dan laura. aku bukan peminat sinetron tapi tu je cerita yg ada time tu. kalau rajin aku baca novel, bila lapar aku makan dan akan tido bila rasa sangat mengantuk. hehe. :) petang-petang pulak aku akan tengok diari AF, then playing badminton dengan neighbours. tu lahh rutin harian aku after matrix. sounds cool tapi sebenarnya busan gyle tahap ape ntahh tuhan jew yg tau. mber2 ada jugak ajak hangout tapi the problem is aku tengah sengkek lahh. huhu. haa, yg terbaru. mydad suruh ambil lesen kereta. macam bestt je kan. hurmm, tapi aku belum pun bagi confirmation lagi. haha. :) tu je kott aku nak merepek hari ni.

2 comments:

ariph™ said...

anys..
sday arr citer ko nie..
nangeh ak bacer..
huhu..
ak pown hidop mcm ko arr..
buhsan nak mampoih..
so, ak nak ikot rutin ko arr..
rajin ko siapkan adek2 ko..
ptang2 kt main badminton sesamer k..
=)

anys said...

haha.
;)
nk wt cmne nseb ktew srupe.
huhu.
ney mse nk rpat ngn adeq2 babe.
sok2 da bz, xdew mse nk luangkn utk dyowg agy.
jom2, main badminton ngn ak.